2014. június 13., péntek

Büszkeség

Tegnap megjelent a júliusi Marie Claire Magazin, úgyhogy immár hivatalosan is bejelenthetem, hogy a 2014-es ÚJJÁSZÜLETÉS - Törődj magaddal! Törődj másokkal is! című kampány Törődj a nőkkel! kategóriájában én lettem a győztes!! :)


A projektem egy menekült nőknek szóló magyar nyelvi kurzus, női témákkal. Szó lesz a továbbtanulás fontosságáról, a munkavállalásról, a családról, az ideális párkapcsolatról, a mindennapi életről és természetesen a szépségápolásról.
Tervem szerint létrehozok a kurzuson résztvevők számára egy olyan tananyagot, amelynek célja a főként a kommunikatív, a szociális és az interkulturális kompetencia fejlesztése.
Mottóm:
"A nyelvtanulás nemcsak idegen nyelvek, hanem különböző kultúrák találkozása is."

A programra 16, legalább B1 szintű magyar nyelvtudással rendelkező, menekült nő jelentkezését várom.

A kurzus a tananyag létrehozását követően, valószínűleg novemberben kezdődik.



Szeretnék gratulálni a többi győztesnek a nagyszerű vállalkozásaikhoz és új ötleteikhez:

Németh-Tavasz Brigittának, akinek pilatestechnikán alapuló rehabilitációs programja mellrákműtéten átesett nőknek segít a testi és lelki felépülésben.

Rácz Tündének, aki művészetterápiás élménycsoportot tart gyerekeknek, s ez oldja a gyerekek feszültségét és szorongását, fejleszti kreatív képességeiket.

Eperjesi Ágnes képzőművésznek, aki szeretné elérni, hogy a nők és a képzőművészet közelebb kerüljenek egymáshoz, s ezt múzeumpedagógiai eseményekkel, genderszempontú kutatásokkal és ezek publikálásával képzeli el.

A különdíjasnak, Kánya Kingának, aki egy önismereti és fejlesztő csomagot hozott létre, "kimeNŐ" címmel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése